Com funciona

TercerLloc.cat vol ser la web de referència pels treballadors mòbils, on poder trobar tot tipus de recursos i informació sobre el treball en mobilitat. Si ets un treballador mòbil, tens moltes formes de participar.

Ubicacions

Coneixes alguna ubicació on treballar còmodament? Alguna vegada has necessitat cobertura per treballar amb el teu PC portàtil, PDA, etc, i has trobat algun espai a la ciutat que vols compartir?
TercerLloc.cat et permet donar d’alta ubicacions d’interès pels treballadors de la informació, valorades per aquells conceptes que ens són més útils: cobertura, silenci, ambient de treball, endolls pel portàtil, … A més, podràs realitzar comentaris sobre ubicacions que altres usuaris han introduït, afegint valor a la informació publicada.

Per donar d’alta una ubicació només hauràs de crear un compte Live ID.

Tens Messenger, compte de correu a Hotmail o a MSN? Si aquest és el cas, ja disposes de Live ID i no has de realitzar cap més registre.

Si no disposes d’un compte Live ID, quan accedeixis per primera vegada tindràs la oportunitat de donar-te d’alta. Només et cal una adreça de correu electrònic i una contrasenya. Així de fàcil! No demanarem que et registris a la nostra web i per tant, no tindrem accés a les teves dades en cap moment.

Bones pràctiques i recomanacions

Tu també has descobert que el treball en mobilitat té les seves particularitats? Sempre has volgut saber quins consells seguir a l’hora de treballar en mobilitat?

En la nostra secció de “Bones pràctiques i recomanacions” trobaràs una selecció d’aquells punts que has de tenir en compte per ser més productiu.

Eines en mobilitat

Has tingut mai la necessitat d’accedir al teu ordinador personal sense tenir-lo a l’abast i no has sabut com? Vols saber quines eines col•laboratives et poden ajudar a compartir arxius en remot amb els teus companys? Necessites realitzar alguna comunicació per àudio i no saps quina tecnologia hi ha disponible?

Les eines de mobilitat que trobaràs a la nostra secció et seran de gran utilitat. Podràs consultar eines gratuïtes i de pagament, de comunicacions, de collaboració, d’accés, etc.

Aportar coneixement

Tens algun truc per a compartir? Alguna idea que ens pugui ajudar a millorar el treball mòbil? Coneixes alguna eina gratuïta o de pagament que t’hagi facilitat la vida en algun moment?

Fes-nos-ho saber al nostre Twitter o per correu electrònic des de la direcció que trobaràs a la secció contacta. Pròximament seguirem afegint serveis mitjançant els quals et puguis posar en contacte amb altres treballadors mòbils que tenen les teves mateixes necessitats.

Descàrregues

Durant la vida de l’aplicació col•laborativa anirem desenvolupant determinades aplicacions que permetran als usuaris accedir als continguts des d’altres dispositius i plataformes. Tot i que ho anirem anunciant en els diferents canals de comunicació, no t’oblidis de donar una ullada a aquest apartat per descobrir noves aplicacions.